Kæmpe BDSM Bur

29,999.00 kr.

Stor… større… STØRST! Vil du gå all-in, så er det dette kæmpe bur du skal have. Masser af plads til kravlende, dansende og kælende submissive.

OBS

Langt de fleste af vores møbler laves på bestilling. Produktionen går i gang ved bestilling og produktionstiden er på max 40 dage. Sexmaskiner tages hjem på bestilling. Læs produktbeskrivelserne for mere information.

Kun på webshop ✔️

Bestil inden kl. 12 på hverdage og få din ordre sendt i dag!

Kæmpe BDSM bur

Hvis du går “All In” i legen og nyder at passe dine slaver, Pets eller submissive – så er dette kæmpe bur helt sikkert hvad du mangler. I dette enorme bur, behøver du ikke længere skifte ud i dine fanger på grund af pladsmangel. Nu kan du nemt få plads til 4 syndige undersåtter, samtidig!

Det er endda stort nok til, at gøre buret til din submissives eller Kittens “eget sted” og indrette. Du kan også give dine slaver den fulde slave-oplevelse og indespære dem.

Den store og imponerende størrelse, vækker opsigt i sig selv. Det vil være et fantastisk redskab at planlægge en fetish-fest omkring og kan skabe utrolig mange lege – måske endda uafhængigt af hinanden. Hold en fræk auktion og lad andre byde på dine slaver, eller skab frække lege og shows omkring, i eller på buret.

  • Materiale: Stål
  • Finish: Black powder coated
  • Højde: 237 cm
  • Bredde: 100 cm
  • Længde: 100 cm
  • Vægt: 80 kg
  • Ankommer i 3 pakker.

Ekstratilbehør til BDSM sex buret

Det er muligt at tilkøbe ekstraudstyr til buret. Det er vigtigt, at du i din ordre skriver i en bemærkning, hvilket ekstraudstyr du ønsker at tilkøbe. Derefter vil du blive kontaktet af os, for betaling af ekstraudstyr.

  • Polstret bundplade – 800 kr.
  • Bundplade af metal – 800 kr

Sex bure på bestilling

Alle vores bure laves på bestilling af vores leverandør. Der vil derfor være en større ventetid på dit BDSM bur end andre “normale” varer på shoppen. Der vil maksimalt gå 40 dage og sædvanligvis er det klar til at blive sendt hjem til dig, allerede efter 7-14 dage efter bestilling.

Kontakt os gerne for yderligere spørgsmål.

Se flere endnu flere flotte og frække BDSM bure her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kæmpe BDSM Bur”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *