Manchetter til Ophæng i læder

749.00 kr.

Slut med ømme håndled, når man er fikseret fra reb eller kæder i loftet. Kvalitetsmanchetter der også mindsker risikoen for skader i håndleddet.

Ikke på lager

Bestil inden kl. 12 på hverdage og få din ordre sendt i dag!

Manchetter til krogen i loftet

En af de mere populære måder at fiksere din submissive på er, at hænge et par solide kæder ned fra en krog i loftet. Disse manchetter til ophæng er perfekte til dette formål, da de ikke overbelaster håndleddene.

Risikoen ved almindelige manchetter

At være bundet med hænderne over hovedet, vil hurtigt blive en smertefuld affære for håndleddene med almindelige manchetter. Man vil blive “træt” og begynde at hvile af i manchetterne. Trækket og vægten vil da ligge på håndleddet og det kan gøre skade og give stor ubehag – bare ved kort tids brug.

Disse lædermanchetter til ophæng, er til gengæld lavet til formålet. Belastningen er helt væk fra håndledet, da konstruktionen er komplet anderledes end almindelige manchetter. Nu har den submissive et greb at holde i, og håndledet tager ingen skade.

Manchetter til ophæng i god kvalitet

Alle materialerne er solide og holdbare. Selve manchetterne er i ægte kernelæder og har en blød polstring indvendigt for bedre komfort. Metalgrebene er behagelige at holde om og indeholder ikke nikkel.

  • Kan tåle op til 91 kg
  • Nikkelfri metaldele
  • Gode og solide materialer
  • Blød polstring indvendigt
  • Passer til langt de fleste håndled (omkreds ca. 19 – 30,50 cm)
Materiale

Okselæder, nikkelfri metal, polyester, polyurethan, aluminium og ABS-plastik

Kan også ses i vores butik

Ønsker du at stå med den i hånden og få en fornemmelse om det er det rigtige for dig, så kan du se og mærke den i vores butik på Nørregade 45a, 4100 Ringsted, inden eventuelt køb.

OBS

Vælger du at handle online og køber du andre varer fra sexshoppen, så kan der ankomme 2 pakker til dig. Vores varer i Headquarters-kategorien” bliver nemlig sendt fra vores butik, hvor andre sendes fra et andet lager.

Vil du se flere spændende fikseringting, så gå på opdagelse i vores bondage og fikseringskategori.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Manchetter til Ophæng i læder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *