G-Punkt Vibrator Pillow Talk Sassy

439.00 kr.

Kun på webshop ✔️

Bestil inden kl. 12 på hverdage og få din ordre sendt i dag!

Feminin g-punktsvibrator

G-Punkt Vibrator Pillow Talk Sassy, er yderst eksklusiv, feminin, genopladelig og så har en lækker blød silikoneoverflade. Den fås i to feminine farver og knappen i bunden er ikke en helt almindelig knap – knappen er nemlig lavet af en ægte Swarovski®-sten. 

Sassy er specielt designet til at stimulere g-punktet. Den er formet anatomisk korrekt, så den giver dig den bedst mulige g-punktsstimulering. Hovedet på vibratoren, er let buet og lidt større end skaftet, for bedre stimulation. Den er fremstillet af medicinsk silikone, hvilket giver dig en mere realistisk fornemmelse og en mere glidevenlig oplevelse.

I bunden finder du knappen der styrer vibrationerne. Knappen har den lækre detalje, at den er lavet af en Swarovski sten. Knappen giver dig mulighed for at tænde for de kraftige vibrationer. Den er også udstyret med en “Quick-off”-funktion (sluk med det samme) og en rejsefunktion, der forhindrer, at den starter i din kuffert eller håndtaske.

Den lækre vibrator er genopladelig via USB-stik, der selvfølgelig medfølger. Vi anbefaler, at du bruger din Sassy sammen med vandbaseret glidecreme, for at få den bedste oplevelse.

  • .Samlet længde: 20 cm
  • Diameter: 3,8 cm
  • Genopladelig
  • Fås i 2 flotte farver
Materiale

Medicinsk silikone (ftalatfri)

Se flere vibratorer her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “G-Punkt Vibrator Pillow Talk Sassy”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *